JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

5 az 1-ben sportkészlet - hullahopp karika, ugrálókötél, frizbi, tollaslabda, gumilabdák

Ez a gyermek sportkészlet rengeteg szabadtéri mozgást biztosít.

Ajándékozza meg gyermekeit egy felejthetetlen szabadtéri tevékenységgel gyerekeknek szóló sportkészletünkkel! Ez az átfogó készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van a motoros készségek fejlesztéséhez, fizikai állapotának erősítéséhez és a közös szabadtéri szórakozáshoz.

Készletünkben sokféle sportkiegészítő található, amelyek vonzóbbá teszik a szórakozást, és különböző variációkat kínálnak. A hullahopp karika remek szórakozást nyújt.

A készlet tartalma:
-Hullahopp karika: színes hula karika műanyagból. Az átmérő tökéletes a gyermekek számára, könnyű pörgetést és játékot biztosít.
-Ugrálókötél: Könnyű ugrókötél, tökéletes a koordináció és a kézügyesség edzésére. Tartós anyagból készült, amely biztosítja a hosszú távú használatot.
-Tollaslabda: Dobásra szánt színes tollas tollaslabda. Nagyszerű szórakozás gyerekeknek a strandon, a kertben vagy az udvaron.
-Frizbi: könnyű, strapabíró anyagból készült frizbi. Tökéletes játékhoz a parkban, a strandon vagy a kertben, fejlesztve dobó- és fogási képességeidet.
-Felfújható labdák - dobásra és játékra szánt labdák

A készlet minden eleme a gyermekek különböző képességeinek fejlesztését támogatja. A durva- és finommotorikától a mozgáskoordináción át a koncentrációig és a kézügyességig - sporttartozékaink kellemes és interaktív módon serkentik a gyermek testi-lelki fejlődését.

A készlet minden eleme gondosan, minőségi, gyermekek számára biztonságos anyagokból készült. A szilárd kidolgozás biztosítja a játékok tartósságát, lehetővé téve a hosszútávú és biztonságos szabadtéri játékot.


A sportkészlet nem csak a gyerekek szórakoztatása, hanem a családdal való aktív időtöltés lehetősége is. A közös futás, labdadobás vagy ugrókötél nagyszerű módja a családi kötelékek építésének és a közös emlékek megteremtésének.

Fedezze fel a szabadtéri tevékenységek örömét a gyermekek számára készült sportkészletünkkel, és adjon nekik egy felejthetetlen kalandot!

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on