JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Színes rácsos építőblokk 50 darabos készlet

WAFLE blokkok Meli Basic 50 elemes készlet minden gyermek számára ajánlott. Egy nagyszerű pasztellkészlet lehetővé teszi bármilyen szerkezet felépítését. A blokkok nagyon könnyen összekapcsolhatók egymással, kellemes tapintásúak. 

Az egyszerű puzzle-szerű formák lehetővé teszik bármilyen forma létrehozását, akár lapos, akár térbeli. A könnyen kombinálható elemek kis mérete kellemes, pasztell színekkel megnehezíti a tőlük való elszakadást! 
A szórakoztató móka órákig is eltarthat? Igen - a BASIC sorozat készletek vásárlásával kombinálható, és ezzel bővítve a kreatív szórakozás kis szerelmeseinek építési lehetőségeit!

Egyetlen blokk mérete: 2,5 x 2,5 x 0,5 cm

A készlet tartalma:
- 50 színes blokk
- Képes használati utasítás

A blokkok segítenek az új formák, színek megismerésében és a kézi készségek fejlesztésében. Tanulságos, kreatív, teljes értékű, nagyon esztétikusan elkészített szuper blokkok, amelyekből szép épületeket építhet a gyerek.
A blokkokat úgy tervezték, hogy stimulálják a gyermek fejlődő érzékszerveit: látást a színeken és érintést az eredeti formán keresztül.
A készlet eredeti színes csomagolásban van, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák