JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Fa bumeráng kenguru mintával

A bumeráng egy hagyományos játék, amelynek gyökerei főként az ausztrál őslakosok kultúrájában gyökereznek, de világszerte népszerűvé vált. Ez egy egyedi típusú dobójáték, amelyre az jellemző, hogy visszarepül a dobóhoz, feltéve, hogy megfelelően dobják.

A bumeráng jellegzetes alakja a "V" betűhöz hasonlít. Könnyű, de tartós faanyagból készült. Színes mintákkal és egy ugró kenguru rajzaival díszített, ami vizuálisan vonzóvá teszi.

A bumeráng az aerodinamikus forma és forgás elvén működik. Ha megfelelően dobják, forog a levegőben, és emelő- és húzóerőket hoz létre, amelyek hatására visszarepül a dobó személyhez. Ez egy összetett hatás, amely bizonyos technikát és gyakorlatot igényel a hatékony bumeráng-visszatéréshez.

A bumeráng nem csak játék, hanem a dobó- és fogási ismeretek elsajátításának eszköze is. Gyerekek és felnőttek egyaránt órákat tölthetnek technikájuk tökéletesítésével, megtanulva irányítani a dobás erejét és szögét, hogy elérjék a bumeráng visszatérést. Szintén nagyszerű módja a szem-kéz koordináció és a koncentráció fejlesztésének.

A sérülések elkerülése érdekében fontos, hogy legyen óvatos, amikor bumeránggal játszik. Kérjük, ne felejtse el biztonságos környezetbe dobni, távol az emberektől, állatoktól és tárgyaktól, amelyek véletlenül megsérülhetnek.

A bumeránggal való játék oktatási élményeket is nyújthat, például az aerodinamikáról, a repülés fizikájáról, valamint Ausztrália őslakosainak kultúrájáról és történelméről, ahonnan ez a hagyományos játék származik.

Mérete: 34,5 x 6 x 0,5 cm

A bumeráng nem csak játék, hanem a kaland, a szabadtéri tevékenységek és a kreativitás szimbóluma is. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy időt töltsön a szabadban, és fejlessze fizikai és kognitív képességeit.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on