JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Csúzli 3 tapadókorongos nyíllal

Az időtlen nyilakkal ellátott csúzli játék egy lenyűgöző készlet, amely az ősi legendák és kalandok világába kalauzol el minket. Ezt a bibliai idők óta ismert ősi fegyvert a gyermekek és felnőttek szórakozásának modern formájává alakították át.
A csúzli egy ergonomikus fogantyúból és egy rugalmas pántból áll, amely a nyilak vezetésére szolgál.

A csúzli játék pontosságot és ügyességet igényel, mert a játékosoknak megfelelően meg kell húzniuk a pántot, majd pontosan el kell engedniük a nyilat, hogy eltalálják a célt. Ez a szemet gyönyörködtető és könnyen használható játék lehetővé teszi a pontosság és a mozgáskoordinációs készség fejlesztését.
A készlet három nyilat is tartalmaz, melyek puha anyagból készültek, így minden résztvevő számára biztonságos a játék. Ennek köszönhetően a csúzli játék beltéren és kültéren egyaránt használható.

A készlet tartalma:
- csúzli,
- három nyíl.

Csúzli mérete: 20 x 14 x 7 cm

A nyilakkal ellátott csúzlival való játék nagyszerű módja a családdal és a barátokkal való aktív időtöltésnek. Ezen kívül fantáziáját használva különféle játékokat és tevékenységeket szervezhet, amelyek sok örömet és érzelmet okoznak. A történelem és a kalandok szerelmeseinek a csúzli játék egyben egyedülálló lehetőség az ősi hősök és legendák világába való belépésre.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on