JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Frizbi LED világítással - 22 cm átmérőjű

A LED világítású frizbi egy innovatív játék, amely teljesen új szintre emeli a szabadtéri szórakozást. Ez a futurisztikus lemez nemcsak felejthetetlen öröm pillanatokat nyújt, hanem látványos LED-világításával is elbűvöl, ami varázslatot és vonzerőt kölcsönöz neki, különösen alkonyatkor.
A könnyű, strapabíró anyagból készült repülő korong tökéletes a strandon, a parkban vagy az udvaron való játékhoz. Aerodinamikus formája és különleges kialakítása hosszú és stabil repülést tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy a gyerekek sokáig élvezhetik a dinamikus és izgalmas szórakozást.

Ez azonban még nem minden – ez a lemez dinamikus LED világítással is fel van szerelve, ami még vonzóbbá teszi a szórakozást, különösen az esti órákban. Az égbolt változatos színekkel és mintákkal való megvilágításával a korong varázslatos atmoszférát teremt, amely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt örömet okoz.

Sokoldalúságának és tetszetős kialakításának köszönhetően a LED világítású repülő korong minden családi piknik, strandolás vagy esti kikapcsolódás pótolhatatlan elemévé válik az udvaron. Ez a korong nemcsak végtelen szórakozást, hanem felejthetetlen vizuális élményt is nyújt, örömet és mosolyt okoz mindenkinek, aki játszik vele.

Játék mérete: kb. 22 cm

Tápegység: 2 x 3V CR2016 elem, tartozéka a készletnek.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on