JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Mini golf készlet ütőkkel és labdákkal, gurulós tárolóval

 

A kerekeken álló állvánnyal és kiegészítőkkel ellátott minigolf készlet tökéletes megoldás azoknak a sportok szerelmeseinek, akik gyakorlatilag bárhol szeretnének golfozni.

Ez a komplett készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van egy saját golfpálya létrehozásához bárhol, órákon át szórakozást biztosítva az egész családnak vagy baráti társaságnak.
A kerekes állvány megkönnyíti a készlet szállítását és tárolását, így viheti strandra, parkba, piknikre vagy akár a kertbe. Az állvány masszív felépítése garantálja a golfpálya stabilitását még egyenetlen terepen is, így szabadon és kellemesen játszhatsz anélkül, hogy az akadályoktól kellene aggódnia.
A készletben található kiegészítők, mint a golfütők, labdák és céllyukak, lehetővé teszik, hogy a játékosok képességeihez és preferenciáihoz igazodva különféle útvonalakat és nehézségi szinteket alakítsunk ki. Ennek köszönhetően minden játék egyedi és tele van kihívásokkal, ami azt jelenti, hogy a szórakozás soha nem unalmas.

A készlet tartalma:
- 3 golfütő
- 3 golflabda
- golfkocsi
- 2 lyuk


Méretek:
- kocsi: 54 x 12 cm
- ütő: kb. 44 cm
- labda: kb. 9 cm


A minigolf készlet nemcsak szórakozást nyújt, hanem fejleszti a játékosok motoros készségeit, koncentrációját és stratégiai készségeit is. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy aktívan töltsön időt a szabadban, beilleszkedjen másokkal és egészséges versengést folytasson.
Ez a multifunkcionális és praktikus készlet mindenki számára elérhetővé teszi a minigolf szórakozást, helytől és időjárási viszonyoktól függetlenül. Tökéletes családi partikhoz, baráti találkozókhoz vagy szabadtéri rendezvények szervezéséhez, felejthetetlen öröm- és közös nevetés pillanatokat biztosítva.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on