JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Tépőzáras dobálós labdajáték

A tépőzáras tárcsalapátok végtelen szórakozást nyújtó készlet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ez a készlet két lapátot és két labdát tartalmaz, amelyeket a lapáttal lehet eldobni és megfogni.

A lapátok tépőzárral borított felülettel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a teniszlabdák elkapását, amikor azokat feléjük dobják. Masszív felépítésüknek és ergonomikus formájuknak köszönhetően a lapátok könnyen használhatók és szilárd fogást biztosítanak.

Ezzel a készlettel két ember vagy csoport játszhat, így tökéletes a közös játékhoz a kertben, a tengerparton vagy akár a parkban. A játék fejleszti az együttműködést, a reflexeket, valamint a fogási és dobási készségeket.

A készlet két teniszlabdát tartalmaz, amelyek tökéletesen illeszkednek a lapáthoz. Strapabíró anyagból készültek, jó irányíthatóságot és stabilitást biztosítanak repülés közben, ami megkönnyíti a lapáttal való elfogásukat.

A tépőzáras tárcsalapátok kiváló választás azok számára, akik szeretik a szabadban tölteni az időt. Az ily módon való játék fizikailag aktív és lebilincselő, ugyanakkor sok szórakozást és örömet nyújt.

A tépőzáras korongokkal való játék különféle formákat ölthet, a résztvevők képességeitől és preferenciáitól függően. Párbajokat, tornákat vagy együttműködést igénylő játékokat szervezhetsz, például megpróbálhatod minél tovább a levegőben tartani a labdát.

A tépőzáras korongokkal való játék támogatja a motoros készségek, a szem-kéz koordináció és a reakciósebesség fejlesztését. Kiváló lehetőség a szabadban való aktív időtöltésre is, ami hozzájárul az egészséges életmódhoz.


A készlet tartalma:
- 2 paletta
- 2 golyó

Méretek:
- paletta átmérője kb. 18,5 cm
- tépőzáras felület, átmérő kb. 16 cm
- golyó átmérője kb. 6 cm

Minden színes kartondobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on